Recept: Grilovaný steak po toskánsku. Zařaďte do svého jídelníčku maso.
Suroviny
2 čajové lžičky panenského olivového oleje, 1 stroužek česneku, 2x400g libové steaky, mleté černé koření
Postup
Přelisujeme česnek a dobře rozmícháme v olivovém oleji. Touto směsi potřeme steaky z obou stran a necháme odstát při pokojové teplotě cca 30 minut.
Maso grilujeme z každé strany 3 až 4 minuty a současně potíráme směsí z olivového oleje a česneku.
Ugrilované steaky dochutíme mletým kořením a rozdělíme na 2 porce. Servírujeme s bramborovou kaší nebo grilovanou zeleninou.
Tip
Pro milovníky masa a kuchařské začátečníky.
Výživná hodnota na porci
1 porce obsahuje cca: 420 kcal, 55 g bílkovin, 0 g sacharidů, 22 g tuku
Mezi nejčastější důvody patří: